""

Uyuşturucu operasyonunda 4 kişi tutuklandı « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 01:49

Uyuşturucu operasyonunda 4 kişi tutuklandı

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü uyuşturucu Suçlar ile Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotim görevlilerin yapmış olduğu çalışmalar sonucu madde kullanmak ve uyuşturucu madde ticareti yapmak isteyen 4 kişi yakalanarak cezaevine konuldu.

Uyuşturucu operasyonunda  4 kişi tutuklandı
Son Güncelleme :

17 Aralık 2016 - 7:00

Yozgat’ta uyuşturucu madde kullanmak ve uyuşturucu madde ticareti yapmak suçlarından adli mercilere sevk edilen M.T, S.K, Y.E.A ve M,Y isimli 4 şahıs, Yozgat Adliyesi’nde çıkarılmış oldukları mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.
Yozgat Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Yozgat genelinde uyuşturucu madde ticareti faaliyetlerinin ve madde bağımlılığının engellenmesi, okul önlerinde veya umuma açık mekânlarda öğrencilerin ve gençlerin korunmasına yönelik uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanan, temin eden ve ticaretini yapan şahısların faaliyetleri ve mensuplarının deşifresine yönelik sürdürülen çalışmalar kapsamında, Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu Suçlar ile Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotim görevlilerince yapılan çalışma ve araştırmalarda; M.T, S.K, Y.E.A, M.Y, isimli şahısların, Yozgat İl merkezinde, okul civarlarında ve parklarda uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretine yönelik faaliyetler içerisinde olduğu, Ankara ve doğu illerinden temin etmiş oldukları uyuşturucu maddeleri (esrar, uyuşturucu hap, bonzai vs) Yozgat merkezde uyuşturucu kullanıcılarına para karşılığında sattıkları tespit edildi. 14.12.2016 tarihinde yapılan operasyon ile şüpheli şahıslar göz altına alındı, şüphelilerin ikametleri, eşyaları ve üzerilerinde yapılan arama işlemleri sonucunda; 108 adet farklı gramajlarda satışa hazır vaziyette Sentetik Kannabionid (Bonzai) maddesi ele geçirilerek el koyuldu.
15.12.2016 günü Uyuşturucu Madde Kullanmak ve Uyuşturucu Madde Ticaretini Yapmak suçlarından adli mercilere sevk edilen 4 şüpheli şahıs tutuklanarak ceza evine teslim edildiler. Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü’nün gençleri zehirleyerek toplumsal sağlığı ile oynayan ve ülkenin geleceğini karartan Uyuşturucu Madde Satıcılarına karşı kararlı mücadelesinin devam edeceği bildirildi.” ifadelerine yer verildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.