""

Vali Yurtnaç: Amacımız kurumlarımızın kaynaşması « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 21:24

Vali Yurtnaç: Amacımız kurumlarımızın kaynaşması

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, kurumlar arasında diyaloğun arttırılması yaşanan ve yaşanabilecek problemlerin ortandan kaldırılması için kurumlar arası birlikteliklerin önemli olduğunu belirterek, amaçlarının kurumlar arası kaynaşmayı sağlamak olduğunu söyledi.

Vali Yurtnaç: Amacımız  kurumlarımızın kaynaşması
Son Güncelleme :

18 Nisan 2017 - 9:41

Vali Yurtnaç başkanlığında daire müdürlerinin katılımı ile başlatılan sabah kahvaltısının dördüncüsü dördüncüsü Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ev sahipliğinde yapıldı.Vali Yurtnaç, kahvaltıda yaptığı konuşmada, her ay bir kurum bünyesinde bu tür toplantıların devam edeceğini belirtti. Yurtnaç,“Önemli olan burada buluşup kahvaltı yapmak değil. Amacımız kurumlarımızın kaynaşması, var olan sorunların tespitini yapmak, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, kurumlar arasında ki diyaloğu artırmak ve fikir alışverişinde bulunmak. Kahvaltılı toplantılarımızı yine her ay düzenli olarak yapacağız. Tüm kurum müdürlerimizin de bu toplantılara eksiksiz katılımlarını bekliyorum” dedi.Vali Kemal Yurtnaç, sorunları yerinde tespit etmek amacıyla başlatılan ilçe, belde ve köy ziyaretlerine de devam edeceklerini vurgulayarak, kurum müdürlerine köylere yapacakları hizmetlerin gecikmemesi ve bir an önce başlanılması için talimat verdi.Bir sonraki toplantının ev sahipliğini ise Türk Telekom İl Müdürlüğü üstlendi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.