""

Vali Yurtnaç: Gelişmiş ülkelerin en önemli değeri eğitimli nesilleridir « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 16:36

Vali Yurtnaç: Gelişmiş ülkelerin en önemli değeri eğitimli nesilleridir

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, insana yapılan yatırımın en kıymetli yatırım olduğunu belirterek, gelişmiş ülkelerin en önemli değerinin eğitimli nesiller yetiştirmesi olduğunu söyledi.

Vali Yurtnaç: Gelişmiş ülkelerin  en önemli değeri eğitimli nesilleridir
Son Güncelleme :

01 Nisan 2017 - 7:00

Kısa bir süre önce yeni yönetimi göreve başlayan İlim Yayma Cemiyeti Yozgat Şube Başkanı Ahmet Topuz, Başkan yardımcıları Nurullah Nurdoğan, Ali Cansever ile yönetim kurulu üyeleri Bilal Keskin, Fatih Korkmaz ve Yılmaz Erdoğan, Vali Kemal Yurtnaç’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette İlim Yayma Cemiyeti Yozgat Şube Başkanı Ahmet Topuz, İ Cemiyetin ülkenin en köklü sivil toplum örgütlerinden biri olduğunu belirterek, yarım asrı aşan bir kurum olarak Türkiye genelinde ve Yozgat’ta eğitim ve sosyal alanında önemli çalışmalar yaptığını söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Kemal Yurtnaç, İlim Yayma Cemiyeti’ni çok önceden tanıdığını, binlerce öğrenci yetiştiren ve şu anda ülke yönetiminde olan yöneticilerin buralardan yetiştiğini ve kamu yararına çalışan bir dernek olduğunu ifade etti.
Cemiyetin Yozgat’ta faydalı hizmetleri yapacağını umduğunu ve destek olacaklarını vurgulayan Vali Yurtnaç “İlim Yayma Cemiyeti eğitimli bir gençlik, milli ve manevi değerlerle donanmış nesiller yetiştirmek için yükseköğrenim gören gençliğe yönelik önemli faaliyetler yapmıştır. İnsana yapılan yatırım hiç şüphesiz en kıymetli yatırımdır.
Gelişmiş ülkelerin en büyük zenginliği, en önemli değeri eğitimli nesilleridir. Bu konuda devletimizin yüklendiği görevlere katkı sağlamak ve milli değerlerini tanıyan, manevi alanda kendini yetiştirmiş nesillere olan ihtiyaç nedeniyle faaliyetlerine başlayan İlim Yayma Cemiyeti yarım asırdan fazla süredir bu alanda çok önemli faaliyetler gerçekleştirmiştir” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.