""

Vatandaşlara fidan dağıtımı yapıldı « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 01:20

Vatandaşlara fidan dağıtımı yapıldı

Yozgat Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlara 5 bin adet fidan dağıtımı yapıldı.

Vatandaşlara fidan dağıtımı yapıldı
Son Güncelleme :

22 Mart 2017 - 7:00

21 Mart Dünya Ormancılık Haftası dolayısıyla Yozgat Orman İşletme Müdürlüğü tarafından vatandaşlara 5 bin fidan dağıtımı gerçekleştirildi. Fidan almak isteyen vatandaşlar kısa süreli de olsa izdihama neden oldular.
Fidan dağıtımında çıkan izdihamın büyümesini programa katılan Yozgat Vali Yardımcısı Şükrü Çakır önledi. Daha sonra Vali Yardımcısı Çakır, öncülüğünde fidan dağıtımı gerçekleştirildi. 21 Mart Dünya Ormancılık Günü dolayısıyla 5 bin adet fide dağıtıldığını açıklayan Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, “Yozgat halkının ağaçlandırmaya katılımını sağlamak ağaç kıymetini halka benimsetmek için 5 bin adet fidan dağıtımı yaptık. Yozgat’ta ağaçlandırma ve ormancılık konusunda çok çalışmak gerekiyor” dedi.
Fidan almak için birbiriyle yarışan vatandaşların çıkardığı izdiham hakkında da açıklamalarda bulunan Vali Yardımcısı Çakır, “İlk kontrol yapılmazsa vatandaşlar bazen izdihama yol açabiliyor. Bu tür çalışmalarda sıkıntı oluyor. Ama sıkıntı yaşanmadan fidan dağıtımımızı gerçekleştirdik” şeklinde konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.