""

Yazar Çamlıca öğrencilerle buluştu « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 23:24

Yazar Çamlıca öğrencilerle buluştu

Eğitimci-Yazar Sait Çamlıca, Yozgat’ta konferans verdi. Çamlıca, üç gün boyunca öğrencilere, öğretmenlere ve velilere yönelik seminer verecek.

Yazar Çamlıca öğrencilerle buluştu
Son Güncelleme :

21 Şubat 2018 - 7:00

İl Mili Eğitim Müdürlüğünün daveti ile şehre gelen Sait Çamlıca, Öğrencilere ‘Başarı ve Motivasyon’ öğretmenlere ‘Öğretmen Tohumda Ormanı Görmeli’, Ailelere ise ‘Çocuk Eğitiminde Anne Baba Sorumluluğu’ ile ‘Geleceğin Çocukları Nasıl Yetiştirilmeli’ konulu seminer verecek.
Öğrencilere ‘başarı ve motivasyon’ konulu konferans veren Sait Çamlıca, hiçbir başarının çalışmadan kazanılamayacağı, bedel ödemeden hiçbir şeyin elde edilemeyeceğini söyledi. Çamlıca, “Öğrencilere teknolojinin, bilgisayarın, cep telefonunun, internetin, sosyal medyanın esiri olmayın. Onu her zaman kontrol altında tutun. Bol okuyun, öğrendiklerinizi tekrar edin, yaptığınız iş de dürüst olun, kendinizi geliştirin. Çünkü ilerde sefasını da siz çekeceksiniz, cefasını da” dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, “Yozgat’ımızın hanımefendi ve beyefendi gençleri sizler, evlerimizin neşesi, göz nurumuz ve göz aydınlığımızsınız. Biz, geleceğimizin teminatı olan siz gençlere çok güveniyor ,inanıyor ve gurur duyuyoruz. Sizleri her konuda yetiştirmek, şekillendirmek, hem bedenen, hem ruhen geleceğe daha güzel hazırlamak bizler için öncelikli bir sorumluluktur. Bizler bu sorumluluğu ifa ettiğimiz sürece, mutlu olacağız. Sizler için düzenlendiğimiz konferanslarımız bundan sonraki süreçlerde de devam edecektir. İnanıyorum ki bu konferanslar sizlere ve hayata dair çok şeyler katacak” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.