""

Yazıcı, Sarıkayalı öğrencilerle buluştu « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 11:48

Yazıcı, Sarıkayalı öğrencilerle buluştu

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Müdür Yardımcıları Fatih Erdoğan ve Mehmet Tekin eşliğinde Sarıkaya Karayakup Kınalı Hasan İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret ederek, okul birimlerinde incelemelerde bulunup, salgın sürecinde alınan tedbirleri yerinde gözlemledi.

Yazıcı, Sarıkayalı öğrencilerle buluştu
Son Güncelleme :

06 Nisan 2021 - 11:54

Okul yöneticilerinden yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alan İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Liseye Geçiş Sınavına hazırlanan öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek onlarla sohbet edip, salgın sürecinde dikkat edilmesi gereken hususlar, verimli ders çalışma ve test çözme teknikleri, sınav kaygısını çözme yolları konularından bahsederek istek ve taleplerini dinledi.

Öğretmenlerle de bir araya gelen Yazıcı, Destekleme Yetiştirme Kursları, Liseye Geçiş Sınavı ve uzaktan eğitim çalışmaları konularına değinerek, eğitim öğretim süreçleriyle ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Yapılan çalışmalarla ilgili okul yönetici, öğretmen, öğrenci ve çalışanlarına teşekkür eden Yazıcı ziyareti sonlandırdı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.