""

Yerköylüler zamanlarını Sadık Ahmet Parkında geçiriyor « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 13:51

Yerköylüler zamanlarını Sadık Ahmet Parkında geçiriyor

Yerköy Belediyesi tarafından yaptırılan Dr.Sadık Ahmet Parkı’na vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor.

Yerköylüler zamanlarını Sadık Ahmet Parkında geçiriyor
Son Güncelleme :

14 Eylül 2017 - 7:00

Yaz döneminin bunaltılı sıcağında bir nebze olsun serinlemek isteyen vatandaşların en fazla uğrak verdiği park sosyal anlamda ilçeninde büyük bir eksikliğini de gideriyor. Aileler arkadaş ve komşuları ile sohbet ederken çocuklarda park içerisindeki salıncak ve diğer oyun türleri ile vakit geçiriyor.
Parka gelen vatandaşlar, hem yürüyüş yapıyor, hem oturup vakit geçirebiliyor, hem de çocuklarını eğlendirip hoşça vakit geçiriyorlar.
Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, ilçe sakinlerinin hoş dinlenebilecekleri bir mekanın vatanadşlara en iyi şekilde hizmet verdiğini söyledi. Başkan Ağaoğlu, ilçeye yakışır bu gibi proejeler üzerinde çalıştıklarını sosyal anlamda Yerköy’ün böyle güzel mekanlara ihtiyacı olduğunu belirterek, bu eksikliğide en kısa sürede tamamlayacaklarını ifade etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.