""

Yıldızlar Kick-Boks ikincileri Sipahi’yi ziyaret etti « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 19:24

Yıldızlar Kick-Boks ikincileri Sipahi’yi ziyaret etti

Yozgat’ı temsilen Antrenörler Yunus Avcı ve Mustafa Zararsız gözetiminde Okul Sporları kapsamında Adana’da düzenlenen Yıldızlar Kick-Boks Türkiye şampiyonasına katılan ve Türkiye ikincisi olan Betül Zararsız ve Salih Koçsoy Yozgat Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şenay Daştan Sipahi’yi makamında ziyaret ettiler.

Yıldızlar Kick-Boks ikincileri Sipahi’yi ziyaret etti
Son Güncelleme :

02 Mart 2017 - 7:00

Antrenörler Yunus Avcı ve Mustafa Zararsız ile birlikte sporcuları makamında kabul eden Yozgat Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şenay Daştan Sipahi sporculara gösterdiği başarılardan dolayı tebrik etti.
Okul sporlarında Türkiye İkincisi olan Betül Zararsız ve Salih Koçsoy’un aynı zamanda Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan Kick-Boks kursu öğrencileri olduğunu söyleyen Sipahi, ‘’Müdürlüğümüz bünyesinde açılan sportif kurslardan biri olan Kick-Boks’ta bu sporcularımız her sene derece elde ediyorlar.
Kick-Boks alanında Türkiye çapında şampiyonlar yetiştirmeye başladık ve bunlar bizleri gururlandırıyor. Ben bu noktada Kick-Boks antrenörleri Mustafa Zararsız ve Yunus Avcı’yı verdikleri eğitim neticesinde yetiştirdikleri şampiyon sporculardan dolayı kutluyorum’’ dedi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19