""

Yozgat Bakgör Mobilyada kampanya bir gün değil, 365 gün « Yeniufuk Gazetesi

23 Nisan 2024 - 21:24

Yozgat Bakgör Mobilyada kampanya bir gün değil, 365 gün

Yozgat’ta uzun yıllar mobilya sektöründe faaliyetini sürdüren Bakgör Mobilya, kalitesi ve uygun fiyatı ile müşterilerini memnun ediyor. Bakgör Mobilya’da indirim kampanyaları, günlük haftalık yada aylık değil yılın 365 günü devam ediyor.

Yozgat Bakgör Mobilyada kampanya  bir gün değil, 365 gün
Son Güncelleme :

23 Eylül 2017 - 7:00

Ankara Caddesi üzerinde bulunan Bakgör Mobilya sahibi Bahri Aygar, evlenecek ve evini yenilecek vatandaşların her türlü mobilya ihtiyaçlarını rahatlıkla bulacağı adresin Bakgör Mobilya olduğunu söyledi.
Bakgör Mobilyanın Yozgat halkından aldığı güç ve destekle bugünlere geldiğini vurgulayan Aygar, bütün ürünlerde yüzde 10’dan yüzde 40’a varan indirimlerle vatandaşlara büyük fırsatlar sunduklarını ifade etti.
Mobilya ve beyaz eşyadadaki KDV ve ÖTV indiriminin devam etttiğini hatırlatan Bahri Aygar, bu indirimlerin sektörü hareketlendirdiğini belirtti. Bakgör Mobilyanın Yozgat’ın 1 numarali mobilya markası olduğunu vurgulayan Aygar, “Bakgör mobilya müşterilerimizden aldığı destek ve değerle kendisini her geçen gün yenileyerek büyümeye devam ediyor. Her geçen gün bünyesine kattığı yeniliklerle, yeni modern mobilyalar ve modern bir mağaza tasarımıyla sizlere daha iyi hizmet verip şehrimize değer katmaya devam ediyor.
Mobilya ihtiyacı olan vatandaşlarımız mağazamıza uğramadan ihtiyaçlarını karşılamaya karar vermesin.”dedi.
Bir günlük, bir haftalık yada aylık değil yılın 363 günü idirim kampanyalarının devam ettiğini vurgulayan Aygar, kampanya hakkında şunları kaydetti: “bütün ürünlerimizde yüzde 10’dan yüzde 40 varan indirimler söz konusu. 3 bin ile 15 Bin TL üzerinde alış veriş yapan müşterilerimize 300 tl’den Bin 200 TL’ değerinde hediye çeki veriyoruz.
Vatandaşlarımız bu hediye çeklerini ister hali reyonumuzda, ister perde reyonumuzda, ister tekstil reyonumuzda, ister küçük ev aletleri reyonumuzda, istersede yatak baza reyonumuzda kullanabilir.
Bu vesile ile vatandaşlarımızı yenilenen mağazamıza yeni ürünlerimizi görmeye davet ediyoruz.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.