""

Yozgat Hayrat Vakfından 250 aileye gıda paketi « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 14:01

Yozgat Hayrat Vakfından 250 aileye gıda paketi

Yozgat’ta faaliyetini sürdüren Hayrat İnsani Yardım Temsilciliği tarafından 250 aileye gıda paketi dağıtıldı.

Yozgat Hayrat Vakfından  250 aileye gıda paketi
Son Güncelleme :

21 Haziran 2017 - 7:00

Derneğin İl Temsilcisi Seyfettin Şahin, yaptığı açıklamada, Hayrat İnsani Yardım Derneğinin ülke genelinde olduğu gibi Yozgat’ta faaliyetini sürdürdüğünü söyledi.Ramazan ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en yoğun olarak yaşandığı bir ay olduğunu kaydeden Şahin, “Bu ayda isanlar arasında paylaşma ve yardımlaşma duygusu daha fazla oluyor.
Bu kapsamda derneğimiz, Merkez ve Yerköy, Sorgun, Şefaatli ve Sarıkaya’da 250 ailemize gıda paketi dağıtımı gerçekleştirdi.
Daha öncede tırlar dolusu yardımlarımızı Halep’e göndermiştik. Bu tür yardımlarımızı dün olduğu gibi inşallah bundan sonra devam etirmeye çalışacağız.”dedi.Suriye’nin Azez bölgesinde iftar vereceklerini söyleyen Şahin, “Dernek yöneticilerimizle yaptığımız görüşmeler neticesinde Suriye’nin Azez bölgesinde Müslüman kardeşlerimize Bin 166 kişilik iftar vereceğiz. Bu vesile ile bizlere mazlumlara ulaştırılması için destek olan katkı sağlayan duyarlı vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.