""

Yozgat için Ankara çıkarması « Yeniufuk Gazetesi

23 Nisan 2024 - 19:54

Yozgat için Ankara çıkarması

Yozgat için Ankara çıkarması
Son Güncelleme :

02 Nisan 2021 - 15:34

Yozgat Valisi Ziya Polat, beraberinde Belediye Başkanı Celal Köse ve İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk, Ankara’da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Celal Köse, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada; “Tüm hemşehrilerimizin selamını Sayın Bakanımıza ilettik. Teröre, teröriste, milletimizin iç ve dış düşmanlarına geçit vermeyen değerli bakanımıza kıymetli ev sahiplikleri için teşekkür ediyorum.”dedi.

PROJELER İLE İLGİLİ BAKAN KURUM’LA GÖRÜŞTÜLER

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ziyaretinin ardından AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, İl Genel Meclis Başkanı İskender Nazlı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yılmaz’ında katılımı ile Vali Ziya Polat ve Belediye Başkanı Celal Köse, Yozgat’a yapılan ve yapımı devam eden projelerle ilgili  Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti.

Bakan Kurum’un Yozgat’la ilgili projelere desteğini esirgemediğini vurgulayan Başkan Köse, “Sayın Bakanımızla, Çapanoğlu Büyük Camii Çevre Düzenleme Projemiz, Menekşe Evler Kentsel Dönüşüm ve Millet Bahçesi Projemizin son durumu hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Şehrimize değer katma yolunda her zaman yanımızda olan, desteğini esirgemeyen Kıymetli Bakanımıza şahsım ve şehrim adına teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

EN ÇOK KAZANANLAR


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/sag-borsa.php on line 15

EN ÇOK KAYBEDENLER


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/sag-borsa.php on line 31

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/sag-borsa.php on line 49

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN