""

Yozgat Ülkü Ocaklarından Teravih sonrası cemaate limonata ikramı « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 19:08

Yozgat Ülkü Ocaklarından Teravih sonrası cemaate limonata ikramı

Yozgat Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından her akşam farklı bir camide teravih namazı sonrası cami cemaatine limonata ikramı yapılıyor.

Yozgat Ülkü Ocaklarından Teravih  sonrası cemaate limonata ikramı
Son Güncelleme :

19 Haziran 2017 - 7:00

Yozgat Ülkü Ocakları İl Başkanı Duran Küçükduman, yaptığı açıklamada, her yıl olduğu gibi bu yılda ramazan ayı boyunca her gün bir camide teravih namazı sonrası vatandaşlara limonata ikramında bulunduklarını söyledi.
Küçükduman, “Ülkü Ocakları İl Başkanlığımız, Ramazan ayının maneviyatına uygun şekilde etkinliklerimizi sürdürüyoruz. Bu kapsamda geleneksel hale getirdiğimiz limonata ikramımızı,
şehitlerimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu, Mehmet Tez, Özgecan Arslan ve Aybuke Arslan anısına Çapanoğlu Büyük Camiinde gerçekleştirdik. Aslında ebediyete intikal eden bütün şehitlerimiz içinde ikram etmiş bulunuyoruz. Türk, örf, adet ve geleneklerinde de bu tür ikramlar geçmişten günümüze gelmektedir. Bunların yaştılması ve gelecek nesillere aktarılması açısından da ikramların önemli olduğunu düşünüyoruz. Bundan sonraki ramazan aylarında da her gün bir camimizde yine böyle ikramlarımız olacak. Bu vesile ile ben şimdiden yakalaşa Kadir Gecemiz ve Ramazan Bayramımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.” diye konuştu.
Camiden çıkan vatandaşlarda, limonata ikramından dolayı Ülkü Ocakları İl Başkanlığına ve emeği geçenlere teşekkür etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.