""

Yozgatlılar ‘Arabaşında’ buluştu « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 16:43

Yozgatlılar ‘Arabaşında’ buluştu

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Yozgat Esenliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen arabaşı programına katıldı.

Yozgatlılar ‘Arabaşında’ buluştu
Son Güncelleme :

18 Ocak 2017 - 7:00

Çok sayıda Yozgatlının bir araya geldiği programa Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammet Abdullah Özer, Yozgat Vali Yardımcısı Duran Eryılmaz, Mamak Belediyesi Meclis Başkan Vekili Erdal Ak, Yozgatlı Dernekler Federasyonu Başkanı Ahmet Koç katıldı. Programda konuşma yapan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Ülke olarak zor günlerden geçtiğimiz bu zamanda bir olmaya beraber olmaya daha çok ihtiyacımız var.
İnsanları, hemşerileri bir araya getiren, toplumda bir bağ kuran böyle etkinlikleri önemsiyoruz” dedi. AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammet Abdullah Özer ise , “Hemşerileri bir araya getiren böyle güzel programda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Akgül’e teşekkür
“Ahde vefanın yaşandığı bu programlarda bir araya geliyoruz. Bu programlar gurbette sıla hasreti çekenleri bir araya getiriyor ve sıla hasretini bir nebze olsun dindiriyor diyen Esenliler Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Kadir Sıpahi, Akgül’ verdikleri desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.