""

YOZGATSPOR KALEYi YIKTI « Yeniufuk Gazetesi

18 Nisan 2024 - 18:35

YOZGATSPOR KALEYi YIKTI

Kazan Belediyespor’u yenerek üst sıralardaki yerini sağlamlaştıran Yozgatspor düşme mücadelesi veren MKE Kırıkkalespor’a da acımadı.

YOZGATSPOR KALEYi YIKTI
Son Güncelleme :

06 Mart 2017 - 7:00

Rakibinin hiçbir varlık gösteremediği maçta beklenilenden uzak bir futbol oynayan ancak Mustafa’nın erken penaltı golüyle öne geçtiği maçı Nimazettin’in golüyle 2-0 kazanan Yozgatspor, Nevşehir’in haftayı puansız kapatması ile üçüncü sıraya yükseldi.
Yozgatspor iki sezon önce iki şehir arasındaki tartışmaların fitilini ateşleyen MKE Kırıkkalespor’u 2-0 yenerek çıkışını sürdürdü.
MAÇTAN DAKİKALAR
DAK.4(GOL): Yozgatspor bu dakikada oldukça tehlikeli geldi. Rakip defansın arasına topla birlikte dalan Volkan ceza sahası içerisinde aldığı darbe ile yerde kaldı. Hakemin tereddütsüz verdiği penaltıyı kullanan Mustafa sert bir şutla Yozgatspor’u 1-0 öne geçirdi.
Dak.8: MKE Kırıkkalespor sol kanattan serbest atış kazandı. Topun başına geçen Bora’nın ortasında Onur iyi yükseldi ama vuramadı meşin yuvarlak az farkla auta çıktı.
Dak.44: Kırıkkale atağında Muhammet’in pasıyla ceza sahası dışında buluşan Bora’nın şutu kaleci Mustafa’da kaldı.
İlk yarının kalan dakikalarında her iki takımın da atakları sonuç vermeyince Yozgatspor soyunma odasına 1-0 önde giden taraf oldu.
İKİNCİ YARI
Dak.64: Nizamettin’in pasıyla buluşan Mustafa Özkaya’nın sert şutunda Kırıkkale kalecisi topu son anda kornere çelerek ikinci gole izin vermedi.
Dak.66: Yozgatspor’un genç forveti Volkan ceza sahası ön çizgisinde topla buluştuğu pozisyonda rakibinden sıyrıldı. Vurmakta gecikince açıyı kapatan kaleci topu kornere çelerek tehlikeyi önledi.
DAK.70(GOL): Sol kanatta topla buluşan Ali Yakup boşa çıkan Muhammet’e bıraktı bu oyuncunun ortasında ceza sahası içinde topa çok iyi yükselen Nizamettin kafa vuruşuyla takımını 2-0 öne geçiren golü rakip ağlara bıraktı.
Dak.88: Yozgatspor bu dakikada yine tehlikeli geldi. Mustafa’nın pasıyla buluşan Ali Yakup’un ceza sahası içinden yaptığı vuruş üstten auta çıktı.
Maçın kalan dakikalarında ataklar sonuç vermeyince Yozgatspor düşme hattında bulunan Kazan Belediyespor’un ardından MKE Kırıkkalespor’u da yenerek puanını 37’ye çıkartarak, Nevşehir’in sahasında kaybetmesi ile birlikte ligde üçüncü sıraya kadar yükseldi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19