""

Yozgatspor Sivas Demirspor’a konuk olacak « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 07:18

Yozgatspor Sivas Demirspor’a konuk olacak

Ligde hiçbir iddiası kalmayan ve artık formalite maçları oynamaya başlayan Yozgatspor, az da olsa düşme korkusu yaşayan Sivas Demirspor karşısında puan mücadelesi verecek. Sivas takımlarına karşı bulunan üstünlüğünü bu maça da yansıtmak isteyen Kırmızı Siyahlılar kazanırsa Kırmızı Siyahlı oyunculara yeni sezon öncesinde sadece kredi kazandıracak.

Yozgatspor Sivas Demirspor’a konuk olacak
Son Güncelleme :

25 Mart 2017 - 7:00

Yozgatspor ligdeki son deplasman maçını son haftalarda aldığı galibiyetlerle rahatlayan Sivas Demirspor’la yapacak.
Sahasında oynadığı son maçta Talasgücü Belediyespor ile berabere kalan ve oynadığı futbolla eleştirilen Kırmızı Siyahlılar, az da olsa düşme korkusu yaşayan Sivas Demirspor ile Pazar günü deplasmanda karşı karşıya gelecek. Saat 14.00’te başlayacak karşılaşmanın sonucu ev sahibi ekibin ligdeki pozisyonunu yakından ilgilendiriyor. Haftaya girilirken 23 puanı bulunan rakibi karşısına favori olarak çıkacak olmasına rağmen motivasyonu eksik olduğu için kazanması muhtemel gösterilmeyen Yozgatspor, ilk yarıda 3-0 yendiği rakibine rövanşı vermemenin mücadelesi içinde olacak. Sivas takımlarından Zara’yı sahasında yenen, Yıldızeli’ne yenilen ekibimiz eğer rakibini de mağlup ederse son yıllarda Sivas takımlarına karşı kurduğu üstünlüğünü de sürdürmüş olacak.
Teknik Direktör Feridun Dündar’ın prestijden öte anlam taşımayan maçta genç oyuncularına şans vermesine kesin gözüyle bakılıyor. Artık gelecek sezonun planlarının yapılmaya başlandığı takımda zaman zaman şans bulan bazı oyuncuları oynatması beklenilen Teknik Direktör Feridun Dündar’ın alacağı bu karar, Yozgatspor’un geleceği açısından da önem taşıyor. Sivas’ta yapacağı karşılaşmanın ardından bay geçecek Yozgatspor, ligi sahasında oynayacağı Çubukspor maçıyla tamamlayacak. Altındağ maçında çıkan olaylar nedeniyle 3 maç seyircisiz oynama cezası alan Kırmızı Siyahlılar’da bu maçın ardından Sorgun Belediyespor ile oynanacak olan play-out müsabakasının hazırlıkları start alacak.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.