""

Yozgatspor TM Kırıkkale maçı yarıda kaldı « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 16:59

Yozgatspor TM Kırıkkale maçı yarıda kaldı

Yozgatspor, Amasyaspor’un ardından TM Kırıkkalespor ile yaptığı karşılaşmada gücünü denedi.

Yozgatspor TM Kırıkkale maçı yarıda kaldı
Son Güncelleme :

16 Eylül 2017 - 7:00

Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren ve fırsat buldukça hazırlık maçları oynayan Yozgatspor, Amasyaspor’un ardından TM Kırıkkalespor ile yaptığı karşılaşmada gücünü denedi. Teknik Direktör Memduh Fidan’ın gönderilmesinin ardından çıktığı ilk maçta Amasyaspor’a 2-1 yenilen ama ikinci yarıdaki futbolu ile dikkat çeken Kırmızı Siyahlılar bu sezon yeniden BAL Ligine düşen ancak Yozgatspor’la aynı grupta mücadele etmeyecek olan Yozgatspor’la oynadığı hazırlık maçı 2-2 devam ederken maç tamamlanamadı. Rakip takım teknik direktörünün takımını sahadan çekmesi nedeniyle tamamlanamayan maçta Yozgatspor’un gollerini Hakkı Tosun ve Ali Tayfun Akbey attı. Kırıkkale teknik adamının takımını iki nizami gollerinin verilmediği, Yozgatspor’un ikinci golünde ise ofsayd olduğu gerekçesiyle çektiği öğrenildi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19