""

Yozgatspor Zara’ya konuk olacak « Yeniufuk Gazetesi

18 Nisan 2024 - 20:58

Yozgatspor Zara’ya konuk olacak

Ligde üst üste aldığı galibiyetler sonrasında moralli olan temsilcimiz Yozgatspor 1959 FK, Pazar günü Zara Belediyespor ile karşılaşacak.

Yozgatspor Zara’ya  konuk olacak
Son Güncelleme :

11 Mart 2017 - 7:00

Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden temsilcimiz Yozgatspor 1959 FK Sivas deplasmanında 3 puan arayacak. Zara Belediyespor karşılaşması Pazar günü Zara Ahmet Başyurt Stadyum’unda oynanacak.
Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden temsilcimiz Yozgatspor 1959 FK, Sivas temsilcisi Zara Belediyespor ile Pazar günü saat 14.00 Zara Ahmet Başyurt Stadyum’unda karşılaşacak. Üst üste aldığı galibiyetlerden sonra moralli olan kırmızı siyahlılar bu mücadeleden de 3 puanla ayrılmak istiyor.
AFDK’nın vermiş olduğu cezalardan dolayı Teknik Direktör Feridun Dündar saha içerisinde takımını yönetemeyecek. Kırmızı siyahlıların başında Yozgatspor Antrenörlerden Nihat Tinel olacak. Ayrıca Yozgatspor’un eski kaptanı Metin Kurt’ta Yozgatspor’a rakip olacak.
Karşılaşmanın hakemleri açıklandı. Müsabakayı Trabzon Bölgesi hakemlerinden Erdi Çetin yönetecek.
Çetin’in yardımcılıklarını Seyfullah Köroğlu, Ertan Demirci ve Miraç Berk Kölemen yapacak. Mücadeleye gözlemci olarak Sebahattin Dereli atandı. Ligde topladığı 18 puanla 9.sırada bulunan Zara Belediyespor’un 5 galibiyeti 11 mağlubiyeti 3’de beraberliği bulunuyor. Rakip filelere 22 gol gönderen Sivas temsilcisi kendi ağlarında da 31 gol gördü.
Karşılaşma ile ilgili konuşan Yozgatspor 1959 FK Teknik Direktörü Feridun Dündar, “ 15 gün hak mahrumiyeti aldım. Bu yüzden takımın başında olamayacağım. Ama gerekenleri hafta içinde değerlendirdik.
Güzel bir seri yakaladık. Bunun bozulmasını istemiyoruz. Sezon bitene kadar maç kaybetmek istemiyoruz. AFDK’nın verdiği karara anlam veremiyorum.
Hakkımız yenildiği için itiraz ettim. Sonuç olarak bu durumdayız. 3 maç seyircisiz oynayacağız. Sağlık olsun. Biz yine çıkıp aslanlar gibi mücadele edeceğiz.”dedi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19