""

1. Amatör küme Play-off kurları çekildi « Yeniufuk Gazetesi

18 Nisan 2024 - 21:23

1. Amatör küme Play-off kurları çekildi

1. Amatör küme de A ve B gruplarında ligi ilk üç sırada tamamlayan takımlar Play-Off gruplarında mücadele etmeye hak kazandı.

1. Amatör küme Play-off kurları çekildi
Son Güncelleme :

06 Ocak 2018 - 7:00

İki devreli oynanacak olan Play-Off müsabakaları 10 hafta sürecek. Play-Off müsabakalarını lider olarak tamamlayan takım Bölgesel Amatör Lig’e gitme hakkı kazanacak. Play-off gruplarında mücadele edecek takımların kuraları çekildi. Yozgat Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunda yapılan kura çekimine kulüp temsilcileri katıldı.
Play-off gruplarında çekilen kura sonrası ilk hafta Şefaatli-Çamlıkspor, Bozokspor-İl Özel İdarespor, Sarıkaya-Sorgun Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Play –off ligi ise 21 Ocak’ta başlayacak.
Türkiye Futbol Federasyonu İl Temsilcisi Mehmet Karakoç, Vali Kemal Yurtnaç başkanlığında bir spor güvenlik toplantısı yapılacağını söyledi.
Karakoç, toplantıda amatör kümede çıkan olayların değerlendirileceği belirtti.
İl spor güvenlik kurulundan çıkacak kararların bütün spor kulüplerini bağlayıcı nitelikte olacağını dile getiren Mehmet Karakoç, “Play-off kuraları tüm takımlarımıza hayırlı, uğurlu olsun. Tüm takımlarımıza başarılar dilerim” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.