""

110 Gazi ve Şehit yakını Karadeniz turuna çıktı « Yeniufuk Gazetesi

8 Eylül 2024 - 03:08

110 Gazi ve Şehit yakını Karadeniz turuna çıktı

Yozgat Valiliği’nin himayesinde, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen anlamlı etkinlik kapsamında, 110 gazi ve şehit yakını Karadeniz turuna gönderildi.

110 Gazi ve Şehit yakını Karadeniz turuna çıktı
Son Güncelleme :

26 Temmuz 2024 - 17:34

Üç gün sürecek olan gezide, katılımcılar Samsun, Ordu, Trabzon ve Rize illerini ziyaret ederek bölgenin doğal ve tarihi güzelliklerini keşfedecek.
Etkinlik, Yozgat Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayan uğurlama töreni ile başladı. Tören sırasında, gazi ve şehit yakınları, Valilik tarafından düzenlenen bu özel tur için teşekkürlerini ifade etmek amacıyla hazırladıkları pankartla duygularını dile getirdi. Pankartta, “Sayın Valimiz Mehmet Ali Özkan’a ve tüm yetkililere teşekkür ederiz. Bizleri onurlandırdınız” yazılı mesaj yer aldı.
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, etkinliğe katılan gazi ve şehit yakınlarının büyük bir değer olduklarını belirtti. Vali Özkan, “Bu tür etkinliklerle, ülkemizin dört bir yanındaki doğal güzellikleri ve tarihi mekânları şehit yakınlarımız ve gazilerimizin de tanıması hoşça bir zaman geçirmeleri açısından önemli buluyoruz. Şehit yakınlarımız ve gazilerimiz başımızın tacıdır. Onların haklarını asla ödeyemeyiz. İnşallah sağ salim gider ve dönerler.”diye konuştu.
Şehit yakınları ve gazilerde kendilerine yönelik böyle bir gezi etkinliği düzenledikleri için Vali Özkan ve emeği geçenlere teşekkür etti.
/Mehmet EROL

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.