""

Termal Aqua Park Bilmecesi « Yeniufuk Gazetesi

8 Eylül 2024 - 03:18

Termal Aqua Park Bilmecesi

Termal Aqua Park Bilmecesi
Son Güncelleme :

14 Temmuz 2024 - 16:15

Kadın Termal Aqua Park olarak açılan ve yıllardır gerek valilik gerekse belediye eliyle “işletilemeyen”, mevcut hali ile eksik ve plansız, günü birlik yatırım olan Kadın Termal Aqua Park valilikten belediyeye geçmişti.
Şimdi belediye valinin burayla ilgili projesi nedeniyle işletemediği tesisi yeniden valiliğe devredecekmiş.
Belediye başkanı Kazım Arslan’ın açıklamasından öğtrendiğimiz Vali Mehmet Ali Özkan’ın kafasındaki proje için erkenden devredilecek olan bu tesis için, düşünülen proje de şimdiden söyleyeyim ki, eksik, yanlış ve hatalı bir yatırım olacak, kamu kaynakları bir kez daha heba edilecektir. Konuya dair itirazlarımı çoktur ama burada detayını yazıp okuyucuyu sıkmak istemem.
Gerek Belediye başkanı Kazım Arslan gerekse Vali Mehmet Ali Özkan için buradan ufuklarını açacak, bu tesisin verimli olarak kullanılmasını sağlayacak önerimizi yeniden paylaşmak zorunluluk olmuştur.
Bu bağlamda 2021 yılı 15 Şubat’ında gazetemiz manşetinden Engelli Eğitim Rehabilitasyon ve Yaşam Merkezi başlığı ile sunduğumuz önerimize bir daha göz atmalarını rica ediyoruz.
Konu ile ilgili olarak yazdığımız köşe yazılarına da detaylandırmak açısından bir bakılması da önerimizin iyi anlaşılmasını sağlayacaktır.
Geliniz, bir kez daha aynı delikten ısırılmayınız.
Geliniz bir kez daha iyi planlanmamış, şehrin insanının hayatına gerçek manada olumlu bir katkı yapmayacak, istihdam ve nitelikli göç oluşturmayacak bu tür günübirlik karalardan uzak durarak, kamu kaynaklarını bir kez daha heba etmeyiniz.
Bu haliyle yapılmasının eksik, yetersiz ve fayda üretmekten uzak olduğunu ifade ettiğimiz Kadın Termal Aqua Park tüm itirazlara rağmen yapılmış ve aradan geçen zaman zarfında bu itirazlarımızda haklı çıkmışızdır. Yapıldığı günden bu tarafa da onlarca milyon TL. harcanan tesis bir türlü istenen verimi sağlayamamış, işletilememiş, kamu kaynaklarını ve zamanını heba etmeye devam etmiştir.
Açıklanan “kafadaki proje” de sorunu çözmeyecek bilakis katmerlendirerek, şehre yükünü artıracaktır.

Meraklısına ve gerçekten bu şehir için doğru şeyler yapmak isteyene katkı sunmak adına konuyla ilgili yazılarımızın linklerini buraya bırakıyorum;

https://yeniufukgazetesi.com.tr/engelli-egitim-rehabilitasyon-ve-yasam-merkezi-2/

https://yeniufukgazetesi.com.tr/yozgatin-sorunlari-neden-cozumsuzdur/

https://yeniufukgazetesi.com.tr/bugun-3-aralik-dunya-engelliler-gunu/

https://yeniufukgazetesi.com.tr/onerimizi-hatirlatma-ihtiyaci-dogdu/

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.