""

15 Temmuz demokrasi ve millet iradesine yapılan bir saldırıdır « Yeniufuk Gazetesi

8 Eylül 2024 - 03:05

15 Temmuz demokrasi ve millet iradesine yapılan bir saldırıdır

MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Mesajında, 15 Temmuz 2016 gecesi Türkiye’nin demokrasisine ve millet iradesine hain bir saldırı düzenlendiğini belirterek, bu saldırının Türk milletinin birlik ve beraberlik ruhuyla bertaraf edildiğini vurguladı.

15 Temmuz demokrasi ve millet  iradesine yapılan bir saldırıdır
Son Güncelleme :

16 Temmuz 2024 - 17:55

Sedef, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin bombalanması ve FETÖ mensuplarının halka silah doğrultmasının millet için bir ihanet simgesi olduğunu ifade etti. Bu hain girişimin Türk milletinin güçlü tepkisiyle boşa çıkarıldığını ve milyonlarca vatandaşın tek yumruk olarak hainlere karşı durduğunu aktardı.
Ayrıca, sandıktan güç alan ve yetkisini milletten alan idarenin dışında hiçbir seçeneğe boyun eğmeyeceklerini vurguladı. Devletin ve milletin emrinde olduklarını belirten Sedef, ülkenin birliğine ve kardeşliğine karşı olan her türlü tehdide karşı dik duracaklarını söyledi. Milliyetçi ülkücü hareket olarak devletin ve ülkenin varlığını korumak için mücadele edeceklerini dile getirdi. Çanakkale ruhuyla hareket ederek Türkiye’yi seven ve koruyan millete teşekkürlerini iletti. 15 Temmuz’un sembol ismi Ömer Halisdemir başta olmak üzere tüm şehitleri rahmetle andığını ve gazilere şifa dilediğini belirtti./Mehmet EROL

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.