""

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü toplantısı « Yeniufuk Gazetesi

7 Temmuz 2024 - 13:17

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü toplantısı

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan başkanlığında, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında toplantı düzenlendi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü toplantısı
Son Güncelleme :

04 Temmuz 2024 - 18:33

Vali Özkan, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, 15 Temmuz’un Türkiye Cumhuriyeti tarihinde önemli bir dönüm noktası olduğunu vurgulayarak, milletin iradesine karşı yapılan hain darbe girişiminin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile unutulmaz bir direnişle bertaraf edildiğini hatırlattı.
Demokrasiye ve milli birliğe yapılan bu saldırının milletin feraseti ve cesaretiyle püskürtüldüğünü ifade eden Vali Özkan, bu vesileyle şehitleri rahmetle anarak, gazilere şükranlarını sundu.
Toplantıda, 15 Temmuz etkinliklerinin planlaması ve koordinasyonu ele alındı. Vali Mehmet Ali Özkan, etkinliklerin halkın katılımıyla anlamlı ve etkili bir şekilde gerçekleştirilmesi gerektiğini belirterek, paydaş kurumların iş birliği ve koordinasyonunun önemine dikkat çekti. Vali Özkan, 15 Temmuz gecesi yaşanan olayların genç nesillere doğru şekilde aktarılması ve milli birlik ruhunun gelecek kuşaklara aktarılmasının da büyük bir önem taşıdığını vurguladı. /Yusuf BAĞCI

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.