""

15 Temmuz Fotoğraf Sergisi yoğun ilgi gördü « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 10:08

15 Temmuz Fotoğraf Sergisi yoğun ilgi gördü

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Yozgat İl Müdürlüğü, KYK tarafından düzenlenen ‘Tiyatro Sporu’ oyunları öncesi 15 Temmuz Milli İrade Destanı fotoğraflarını sergiledi.

15 Temmuz Fotoğraf  Sergisi yoğun ilgi gördü
Son Güncelleme :

09 Kasım 2016 - 7:00

Bozok Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde düzenlenen sergiye öğrenciler ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Sergiyi gezen vatandaşlar, 15 Temmuz darbe girişiminin ve verilen demokrasi mücadelesinin unutturulmaması gerektiğini belirterek, “Bugün burada 15 Temmuz akşamı özellikle Ankara ve İstanbul’da yaşanan olayları bu fotoğraflara bakarak tekrar yaşadık. Ülkemiz o gece birlik ve beraberlik içerisinde milli bir mücadele vermiştir.
O gece canını hiçe sayıp şehit olan vatandaşlarımızı minnetle anıyoruz.
Şehitlerimize Allah rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum” dedi.
Öğrenciler de Türkiye’nin 15 Temmuz gecesi ikinci bir kurtuluş savaşı verdiğini belirterek, “Türk milleti o gece vatanına göz dikenlere gereken cevabı vermiştir” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.