""

“3600 ek göstergenin tek yetkili tarafı biziz” « Yeniufuk Gazetesi

17 Nisan 2024 - 01:14

“3600 ek göstergenin tek yetkili tarafı biziz”

Yozgat Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Yozgat Şube Başkanı Kenan Şerefli, 3600 ek gösterge ile basında çıkan taslaklara itibar edilmemesi gerektiğini belirterek “3600 Ek Gösterge dahil kamu görevlilerini ilgilendiren her konunun asil ezmesi ve tek yetkili tarafı Memur-Sen’dir. Memur-Sen ve ÇSGB tarafından yapılacak açıklamalar haricindeki sözde taslaklara gerçek dışıdır.” dedi.

“3600 ek göstergenin tek yetkili tarafı biziz”
Son Güncelleme :

21 Şubat 2022 - 17:37

Memur Sen Yozgat Şube Başkanı Kenan Şerefli, yaptığı açıklamada; Takvim ve Sabah gazetesi başta olmak üzere 3600 ek gösterge taslağı olarak memurlara duyurulan söz konusu taslakların gerçek dışı olduğunu belirtti.
Ek göstergelere ilişkin unvan bazlı bir çalışmanın taraflarına sunulmadığın belirten Şerefli, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Memur-Sen tarafından yapılacak açıklamalar haricindeki haberlere itibar edilmemesi gerektiğine dikkat çekti.
Şerefli, “Bilindiği üzere. 6. Dönem Toplu Sözleşme’de karara dönüştürdüğümüz Ek Göstergelerin düzenlenmesine yönelik çalışmanın ilk toplan¬tısını 16 şubat 2022 tarihinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile bir araya gelerek gerçekleştirdik.
Gerçekleştirilen toplantıda Bakanlık tarafından kamu görevlilerine yönelik istatistik ve mevcudu özetleyen bir çalışma tarafımıza sunulmuş, bu bilgilerin dışında “Ek Göstergelere” ilişkin unvan bazlı bir taslak çalışma tarafımıza sunulmamıştır. Ancak kamuoyunda, unvanlarda zikredilmek suretiyle bilgi kirliliğine neden olan, sözde taslak çalışmaların yer aldığı paylaşımlar yapılmaktadır. Bilinmelidir ki; 3600 Ek Gösterge dahil kamu görevlilerini ilgilendiren her konunun asil ezmesi ve tek yetkili tarafı Memur-Sen’dir. Bu itibarla, Ek Göstergelere ilişkin komisyon çalışmalarının gerçekle¬şeceği bu süreçte: Memur-Sen ve ÇSGB tarafından yapılacak açıkla¬malar haricindeki sözde taslaklara gerçek dişi beyanlara ve haberlere itibar edilmemesini önemle belirtir, kamu görevlilerimizin bilgisine sunarız.”
Haber Merkezi

EN ÇOK KAZANANLAR


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/sag-borsa.php on line 15

EN ÇOK KAYBEDENLER


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/sag-borsa.php on line 31

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/sag-borsa.php on line 49

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN