""

4-6 Yaş Kur’an Kurslarının inşaatı hızla devam ediyor « Yeniufuk Gazetesi

16 Eylül 2024 - 14:28

4-6 Yaş Kur’an Kurslarının inşaatı hızla devam ediyor

Yozgat’ın TOKİ Hüzn-i Baba ve Çapanoğlu Mahallesi Bandelli Cami avlusunda yapımı süren 4-6 yaş Kur’an kurslarının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

4-6 Yaş Kur’an Kurslarının inşaatı hızla devam ediyor
Son Güncelleme :

06 Eylül 2024 - 18:21

Kur’an kurslarının inşaatı, bölge halkı ve özellikle çocuklar için önemli bir eğitim ve sosyal hizmet alanı oluşturacak. 4-6 yaş aralığındaki çocuklara yönelik olarak planlanan bu kurslar, erken yaşta dini eğitim ve öğretimin yanı sıra sosyal becerilerin de gelişimine katkıda bulunacak. Yeni kurulan eğitim yapıları, modern eğitim yöntemleri ve donanımlı alanlarıyla çocukların hem manevi hem de sosyal gelişimlerine hizmet edecek.
Yozgat İl Müftüsü Ali Gülden, inşaat sürecini yerinde inceledi ve projeyle ilgili açıklamalarda bulundu. Müftü Gülden, “Kıyamete kadar kapanmayacak bir amele ortak olmak isteyen hayırseverlerin desteğiyle Kur’an kurslarımızın yapımına hızla devam ediyoruz. Bu tür projeler, hem çocuklarımızın dini eğitimine katkı sağlıyor hem de toplumun manevi değerlerini güçlendiriyor. Yatırım yapan herkesin katkıları büyük önem taşıyor ve bu hayırlı işlerin devamı için desteklerimizi sürdüreceğiz,” dedi.
Bu projede yer alan hayırseverlerin katkısı, toplumsal dayanışmanın ve manevi değerlerin güçlendirilmesi açısından büyük önem taşıdığını söyleyen İl Müftüsü Ali Gülden, tüm hayırseverlere teşekkür ederek, projelerin tamamlanmasıyla birlikte bölgedeki eğitim kalitesinin artacağını ve çocuklara daha iyi bir eğitim ortamı sunulacağını belirtti.
/Cemil MERMERTAŞ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.