""

4 kişi tutuklandı « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 14:51

4 kişi tutuklandı

Yozgat’ta uyuşturucu imal ve ticareti yapan şahıslara yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 6 kişiden 4’ü tutuklandı.

4 kişi tutuklandı
Son Güncelleme :

24 Kasım 2017 - 7:00

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri tarafından Yozgat’ın Sorgun ilçesinde düzenlenen operasyonda, uyuşturucu imal eden ve ticaretini yaptığı tespit edilen 6 kişi gözaltına alındı. Şahısların ev, iş ve araçlarında yapılan aramalarda 110 gram Sentetik Kannabionid (Bonzai), 980,74 gram Hint keneviri tohumu, 7,79 gram uyuşturucu madde ve uyuşturucu ticaretinden elde edilen 3 bin 390 TL ele geçirildi.
Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. Şüphelilerden S.E., F.B., S.Ü. ve A.Y. isimli şahıslar tutuklanarak cezaevine teslim edilirken, H.K. ve Y.S. isimli şahıslar ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.