Daha önce köyde yaşanan mülkiyet ve imar sorununun çözümlenmesi için Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ı ziyaret eden köylülerin sorunlarını kısa sürede çözen Başkan Coşar, 69 hanenin tapusunu çıkarıldığını duyurdu.
40 yıldır çözümlenemeyen sorunun çözümlendiğini anlatan Belediye Başkanı Coşar, geçtiğimiz yıl kendisini ziyaret eden köy muhtarı ve beraberindekilerin talebi sonrasında mülkiyet sorunları sebebiyle tapularını alamayan hemşehrilerinin sorunlarını çözmek için Fen İşleri ve İmar Müdürlüğü’nü harekete geçirdiklerini hatırlattı.
Coşar, ‘’Bahariye Köyümüzü yakından ilgilendiren ve büyük bir sorun olan tapu sorununu çözdük. Şu anda 69 tane tapuyu hazır hale getirdik, geriye kalan tapuları da tamamlamak üzereyiz. Bu doğrultuda kurduğumuz Arazi Fiyat Tespit Komisyonu ile en kısa sürede tapuları teslim edeceğiz’’ dedi. İhsan ÇELİKKAYA
40 yıllık tapu sorunu çözüldü
Boğazlıyan İlçesine bağlı Bahariye köyünde yaşanan 40 yıllık tapu sorunu Boğazlıyan Belediyesi tarafından çözülürken, 69 hanenin tapusunun çıkarıldığı bildirildi.
