Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

50 yıl sonra öğrencilik anılarını tazelediler

Yozgat’ta yaklaşık 50 yıl önce Kız Öğretmen Lisesinden mezun olan emekli öğretmenler bir araya gelerek öğrencilik anılarını tazelediler.

Yozgat’ta yaklaşık 50 yıl önce Kız Öğretmen Lisesinden mezun olan

Yozgat Kız Öğretmen Lisesi mezunlarından Zeynep Nurdoğdu’nun daveti üzerine yurdun dört bir tarafından Yozgat’a gelen emekli öğretmenler 50 yıl önce öğrenim gördükleri okul binasında önce okul yöneticilerini ziyaret etti, daha sonra öğrencilerle birlikte yemek yedi.
Yozgat Merkezde Şehit Fuat Bahadır Buharalıoğlu Anadolu lisesi olarak öğrenim hizmetini sürdüren eski Yozgat Kız Öğretmen Lisesinin sınıflarını da gezen emekli öğretmenler, gençlik yıllarının anılarını yad ederek duygulu anlar yaşadı.
Yozgat Kız Öğretmen Okulu mezunlarının ziyaret programını organize eden Zeynep Nurdoğdu, misafir arkadaşları için özel bir gezi turu düzenledi.Hazırladığı gezi turu programı kapsamında konukları önce kent merkezi, sonrasında da Aydıncık Kazankaya kanyonunu gezdiren Zeynep Nurdoğdu, ev sahipliği ile arkadaşlarından tam not aldı.
Emine Sarıca,Semiha Taner Karadamlı,Tülay Sayın Yıldız, Bülent Güner,Şengül Yalvaç Çolak, Hacer Pazarlıklı Gür,Fatma Kadak Helvacı,Ayşe Demirci,Hikmet Özdemir,Hatice Atasoy Pınar,Aygül Sezgin,Ayşe Bego Ata,Evcan Gençtürk,Emine Nuray Türkili,İpek Bağcı Ayyıldız ve Belgin Öztürk’den oluşan ekibi adına bir açıklama da Yozgat Kız Öğretmen Lisesi mezunlarından Semiha Taner Karadamlı yaptı.
Karadamlı, Yozgat buluşmasına ilişkin şunları söyledi:“Dönem arkadaşımız sayın Zeynep Nurdoğdu’nun daveti üzerine geldiğimiz Yozgat’ta mükemmel bir şekilde ağırlandık.Mezun olduğumuz okulumuzda öğrencilik hatıralarımızı yaşadık.Yozgat çamlığının nefis havasını teneffüs ettik.Yıllar sonra arabaşı çorbası ile tandır kebabının lezzetiyle buluştuk.Doğa harikası Kazankaya kanyonu ile Yozgat’ın görülecek güzelliklerini yeniden gözlemlemek imkanını bulduk. Bu Yozgat buluşması ve gezi turu Yozgat Kız Öğretmen Lisesi mezunları olarak bizi çok duygulandırdı.Her şey harikaydı.Bize bu güzellikleri yaşatan arkadaşımız Zeynep Nurdoğdu’ya içtenlikle teşekkür ediyoruz” Haber Merkezi

Reklamı Geç