""

7.Dönem yoğun bakım hemşireliği kursu tamamlandı « Yeniufuk Gazetesi

2 Temmuz 2024 - 00:05

7.Dönem yoğun bakım hemşireliği kursu tamamlandı

Yozgat Şehir Hastanesinde düzenlenen 7. Dönem Yoğun Bakım Hemşireliği Kursu tamamlandı. Kursa il merkez ve ilçelerden yoğun bakım personelleriyle birlikte toplam 19 kursiyer eğitime katıldı.

7.Dönem yoğun bakım hemşireliği kursu tamamlandı
Son Güncelleme :

30 Mayıs 2024 - 16:23

Yozgat Şehir Hastanesi eğitim salonunda başlayan kurs teorik ve yoğun bakımda uygulamalı olarak yapıldı.Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Mustafa Kozan, 7.dönem Yoğun Bakım Hemşireliği eğitiminin başarıyla sonuçlandığını söyledi.
Başhekim Kozan, ‘‘Sertifikalı eğitimler, Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumunun belirlediği kriterleri sağlayan hastanelere onay vererek yaptırılan eğitimlerdir. Hastanemize yedincisi olan Yoğun Bakım Hemşireliği sertifikalı eğitim programı il merkezinden ve ilçelerimizdeki hastanelerimizden 19 kursiyer tamamlamıştır. Teorik ve uygulamalı olan eğitim programı kursiyerlerin mesleki olarak geliştirmesi adına çok önemli eğitimlerdir. Bu eğitim sonrasında 19 personel sertifikalandırıldı. Yeni sertifikalı eğitim programlarını açmak için çalışmalarımız devam ediyor. Bu eğitimlerle birlikte çalışanlarımızın daha bilgili ve daha kaliteli hizmetler sunacağı kanaatindeyiz. Bu tip sertifikalı eğitimler çalışanlarımız için branşlaşmak adına önemli eğitimlerdir. Mesleki olarak daha donanımlı olmayı sağlıyor. Hastanelerimizde böyle eğitimli personellerimizin artmasıyla birlikte kaliteli hizmet verme yolunda daha da yol katetmiş olacağız.” dedi.
Eğitim programının başarıyla tamamlanmasında emeği geçenlere teşekkür eden Başhekim Uz. Dr. Mustafa Kozan, kursa katılan personele ve Yoğun Bakım Sorumlu hemşiresi Aynur Kocak ve ekibine teşekkür etti. Program sonunda Başhekim Kozan ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Elif Tinel kursiyerlere sertifikalarını takdim ederek başarılar diledi./Nazife EKİCİ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.