Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

9 ilden takımlar Yozgat’ta buluştu

2025-2026 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında düzenlenen Futbol Gençler E/K Grup Yarışmaları, 30 Mart – 1 Nisan 2026 tarihleri arasında Yozgat’ta başladı.

2025-2026 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında düzenlenen

2025-2026 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında düzenlenen Futbol Gençler E/K Grup Yarışmaları, 30 Mart – 1 Nisan 2026 tarihleri arasında Yozgat’ta başladı.
Erkek A ve B grupları Yozgat Şehir Stadyumu’nda, Erkek C ve Kız grupları ise Bozok Dış Saha’da mücadele ediyor. Turnuvaya 12 erkek takımı ve 4 kız takımı katılırken, toplam 288 öğrenci sporcu sahada ter döküyor. Katılımcılar arasında Yozgat, Amasya, Ankara, Kahramanmaraş, Kayseri, Kırşehir, Nevşehir, Samsun ve Tokat illerinden öğrenciler yer alıyor.
Turnuva, genç sporcuların yeteneklerini geliştirmeleri ve fair-play ruhunu pekiştirmeleri için önemli bir fırsat sunuyor. Yarışmalar üç gün boyunca devam edecek ve grup birincileri bir üst tur için yarışacak.
/ Haber Merkezi

Reklamı Geç