Deva Partisi İl Başkanı Mustafa Bulut, haber merkezimizi ziyaretinde gazetemiz sahibi Bekir Çaylak’a yaptığı açıklamada 14 Mayıs seçimlerinin ülkemiz için hayırlı hizmetlere vesile olmasını arzu ettiklerini söyledi.
Adalet, liyakat ve hukukun üstünlüğünü koruyarak, ülkenin birlik ve beraberlik içerisinde daha yaşanabilir ortam oluşturulması gerektiğini Deva partisi olarak her zaman savunduklarını kaydeden İl Başkanı Bulut, “Millet ittifakı içerisinde Deva partisi olarak Yozgat’ta iyi bir seçim süreci yaşandığını, kırıp dökmeden, bölücü ve ayrıştırıcı dilden uzak çalışmalarımızı yürüttük. Seçim süreci boyunca vatandaşlarımızın bizlere karşı gösterdiği ilgi ve alakaya teşkilatım adına sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.
28’nci dönem milletvekili seçimlerinin geride kaldığını hatırlatan Deva Partisi İl Başkanı Mustafa Bulut, Bu hafta sonu yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri içinde Millet ittifakı olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz ifadelerini kullandı. Haber Merkezi
Ayrıştırıcı siyaset istemiyoruz
14 Mayıs seçimlerinin ardından ikinci tur seçimleri öncesinde Basın kuruluşlarını ziyaret eden Deva Partisi İl Başkanı Mustafa Bulut ve yönetim kurulu üyeleri, ayrıştıcı siyasetin ülkemize zarar vereceğine dikkatleri çekti.

