""

Yangınla mücadeleye hazırlar « Yeniufuk Gazetesi

30 Nisan 2024 - 10:25

Yangınla mücadeleye hazırlar

Orman Genel Müdürlüğü Kayseri Bölge Müdürlüğü tarafından aralarından Yozgat, Akdağmadeni ve Çayıralan Orman müdürlüklerinin de yer aldığı yangınla mücadele eğitimi verildi.

Yangınla mücadeleye hazırlar
Son Güncelleme :

29 Mayıs 2023 - 16:54

Kayseri Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Kayseri, Sivas, Zara, Niğde, Nevşehir, Yozgat, Akdağmadeni ve Çayıralan Orman İşletme Müdürlükleri tarafından yangın sezonu başında yangın ekiplerinin ve araçlarının yangına hazırlık durumunu gözden geçirmek amacıyla personellere yangınla mücadele eğitimi verildi. Eğitime Orman Koruma Şube Müdürü Cemal Yeşilyaprak, İşletme Müdürleri, İşletme Müdür Yardımcıları, İşletme Şefleri, Orman Muhafaza Memurları ve yangın ekiplerinde görevlendirilecek işçiler katıldı. Eğitim kapsamında ilgili personele orman yangınlarının söndürülmesinde elzem olan bilgiler hususunda teorik eğitim verildi. Daha sonra tüm ekip ve araçların katılımı ile yangınla mücadele tatbikatı yapılarak eğitim sona erdi.
Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.