İlçe Müftüsü Abdullah Çolak ve öğrenciler, proje kapsamında Akdağmadeni’nde ikamet eden emekli din görevlileri Sadık Ünal (87) ve Mehmet Salman’ı (75) ziyaret etti. Bu projenin temel amacı, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın toplumun farklı kesimlerine hitap etmek ve kuşaklar arası kaynaşmayı sağlamak olduğunu belirten İlçe Müftüsü Abdullah Çolak, ziyaret sırasında büyüklerle öğrencilerin bir araya gelerek sohbet ettiğini ve kültür alışverişi gerçekleştirdiğini vurguladı. Müftü Çolak, “Projenin, kuşaklar arasında kaynaşmayı teşvik edeceğine inanıyorum” dedi.
Emekli din görevlileri, Sadık Ünal ve Mehmet Salman, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek İlçe Müftüsü Abdullah Çolak ve beraberindeki görevlilere ve öğrencilere teşekkür etti. ‘Ulu Çınarlar’ projesi, toplumun farklı yaş grupları arasında anlayışı artırmayı hedefleyen değerli bir girişim olarak ön plana çıkıyor. Haber Merkezi
Akdağmadeni Müftülüğü tarafından ‘Ulu Çınarlara’ ziyaret
Akdağmadeni İlçe Müftülüğü ve Kuran Kursu öğrencileri, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından başlatılan ‘Ulu Çınarlar’ projesi kapsamında emekli din görevlilerini ziyaret etti.

