Sorgun Gençlik Derneği (SORGED) tarafından düzenlenen bir etkinlik kapsamında gönüllü gençler, Sorgun ilçesinde yer alan Bahçeşehir Koleji’ni ziyaret etti. Bu ziyaret, gençlerin eğlenceli ve öğretici bir deneyim yaşamalarına olanak tanıdı.
Sorgun Gençlik Derneği tarafından yapılan açıklamada, ziyaretin detayları hakkında şunlar belirtildi: “Gençlik Merkezimizin faaliyetleri hakkında bilgi aldıktan sonra, gençler olarak Bahçeşehir Koleji’ni ziyaret ettik. Bu ziyaret sırasında öğrencilerle bir araya gelerek çeşitli etkinlikler gerçekleştirdik. Akıl ve zeka oyunları oynayarak zihinsel becerilerimizi geliştirdik. Ayrıca buz pateni yaparak ve basketbol oynayarak spor ve eğlenceyi bir araya getirdik.”

Bu tür etkinliklerin gençler arasında dayanışma, arkadaşlık ve öğrenme fırsatları sunarak gençlerin sosyal gelişimine katkı sağladığı vurgulandı. Gençlik merkezleri ve okullar arasındaki işbirliği, gençlerin farklı deneyimler yaşamalarına ve potansiyellerini keşfetmelerine yardımcı olurken aynı zamanda topluluklar arasında da olumlu ilişkilerin kurulmasına katkıda bulunuyor. Haber Merkezi

