Programın başlangıcında, İl Müftüsü Ali Gülden, Boğazlıyan ilçesinde bulunan Ayşe Faik Bulut 4-6 yaş Kur’an kursunu ziyaret etti ve minik öğrencilerle sohbet gerçekleştirdi. Daha sonra sırasıyla Musab Bin Umeyr Gençlik Merkezi ve Tarihi Yukarı Mahalle Camii’ni ziyaret ederek İlçe Müftüsü Atıf Akşit’ten bilgi aldı. Öğle namazı öncesinde Merkez Çarşı Camii’nde vaaz veren İl Müftüsü Gülden, “Rehberimiz Kur’an-ı Kerim ve Sünnet-i Seniyye” konusuyla cemaate hitap etti. Programa, Çandır İlçe Müftüsü Cahid Erdoğan, Yenifakılı İlçe Müftüsü Recep Şimşek ve bu ilçelerde görev yapan vaizler de katıldı. İl Müftüsü Gülden, namaz sonrasında cami cemaati ile bir süre sohbet etti.
İlçe programının ardından, Ovakent beldesine geçen İl Müftüsü Ali Gülden, geçtiğimiz yıl eğitime başlayan Şeyhül Kurra Ahmet Şükrü Efendi Kur’an Kursu öğrencileri ile buluştu. Ayrıca, Boğazlıyan Kaymakamı Recep Aydın ile Kur’an Kursu’nda görüştü. Haber Merkezi
Vaaz ve irşat programları devam ediyor
Yozgat İl Müftüsü Ali Gülden liderliğinde, özel vaaz ve irşat programlarına Boğazlıyan ilçesi ile devam edildi. Program kapsamında çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.


