""

Yavuz: Arsuzspor maçını kayıpsız atlatmak istiyoruz « Yeniufuk Gazetesi

30 Nisan 2024 - 18:18

Yavuz: Arsuzspor maçını kayıpsız atlatmak istiyoruz

Yozgatspor1959 FK Teknik Direktörü Aydın Yavuz, Arsuzspor maçını kazanarak 4’te 4 yapmak istediklerini söyledi.

Yavuz: Arsuzspor maçını kayıpsız atlatmak istiyoruz
Son Güncelleme :

21 Ekim 2017 - 7:00

Her rakibi ciddiye aldıklarını ve saygı duyduklarını dile getiren Yavuz, Yozgatspor’un hedefi olan bir takım olduğunu belirtti.
Arsuzspor maçını kayıpsız atlatmak istediklerini kaydeden Aydın Yavuz, “Önümüz de zor maçlar bizi bekliyor. Takım olarak hazırız.
Bütün oyuncularımızın performansından memnunum” dedi.Taraftara seslenen Aydın Yavuz, 8 aydır taraftarın takımını izlemekten mağdur olduğunu ifade etti.
Yavuz, “Taraftara iyi bir futbol izlettirmek istiyoruz. Yoğun seyirci baskısı bizim lehimize olacak. Taraftarımızı maça bekliyoruz. Bu maçta alacağımız galibiyeti onlara hediye etmek istiyoruz. Onlarda bizim parçamız. Bu takım onların. Sonuç ne olursa olsun takımımızın yanında olsunlar” dedi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19