Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kömür ve odun satışları arttı

Yozgat’ta havaların soğumasıyla birlikte kömür satışları arttı.

Yozgat’ta havaların soğumasıyla birlikte kömür satışları arttı.

Yozgat’ta havaların soğumasıyla birlikte kömür satışları arttı.
Yozgat’ta özellikle geceleri eksi derecelere kadar düşen hava sıcaklıkları etkisini sürdürürken kömür ve odun satışı yapan iş yerlerinde iş yoğunluğu da arttı.
İlde uzun yıllar odun ve kömür satışı yapan Haşimoğlu İşletme sahibi Ahmet Bozkurt, iklim bakımından Yozgat’ın ağır kış şartlarının yaşandığı illerin başında geldiğini söyledi.
Bozkurt, “Halkımız genelde odun kömür ihtiyacını  son bahar ayından itibaren karşılamaya başlıyor. Fakat etkili soğuk havalar devam edince vatandaşlar da mecburen kömür almak zorunda kalıyor.  Şuan işlerimizde ciddi anlamda yoğunluk devam ediyor”  dedi.
Odun kömür alan vatandaşlardan Nakliye ücreti almadıklarını vurgulayan Bozkurt, “Vatandaşlarımızın almış oldukları odun kömürü adreslerine ücretsiz teslim ediyor ve nakliye ücreti almıyoruz. Geçen yılla bu yılı kıyasladığımızda işlerimizde bir değişiklik olmadı. Vatandaşlarımıza yardımcı olma adına kredi kartına taksit imkanı da sunuyoruz. Kömür fiyatlarını geçen yıla kıyasladığımızda fazla bir değişiklik olmadı diyebiliriz”şeklinde konuştu.
Bozkurt, ithal kömürler satışlarında tonunun 6 Bin 750 ile 7 Bin 750 TL arasında değiştiğini, yerli kömürün ise 5 Bin 200 TL’den, çam odunun torbasını da 125 TL’den satışa sunduklarını ifade etti. Haber:Yusuf BAĞCI

Reklamı Geç