""

SGK Çalışanları Film izledi « Yeniufuk Gazetesi

24 Ekim 2024 - 14:23

SGK Çalışanları Film izledi

Sosyal Güvenlik haftası kapsamında daha önceden hazırlanan etkinlikler, devam ediyor.

SGK Çalışanları Film izledi
Son Güncelleme :

17 Mayıs 2024 - 16:03

Her yıl 13-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan “Sosyal Güvenlik Haftası” bu yılda kurum tarafından daha önceden hazırlanan etkinlikler günlük olarak yapılmaya devam ediyor.
Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Yunus Yıldırım, hafta münasebetiyle Yozgat’ta bir dizi etkinlikler düzenlediklerini belirtti.
İl Müdürü Yıldırım, Sosyal Güvenlik Haftasının daha etkin ve verimli bir şekilde kutlanması, kurum olarak yapılan çalışmaların bu vesile ile toplum tarafından bilinmesi ve paylaşılması amacını ön plana çıkartmaya çalıştıklarını ifade etti.
Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Yunus Yıldırım, 19 Mayıs tarihinde sona erecek kutlamaların öncesinde Yimpaş AVM sinema salonunda kurum çalışanlarımızla ile birlikte Maymunlar Cehennemi yeni Krallık film gösterisinde bir araya geldiklerini sözlerine ekledi. / Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.