""

71 Bin 932 öğrenci karnelerini aldı « Yeniufuk Gazetesi

24 Ekim 2024 - 14:13

71 Bin 932 öğrenci karnelerini aldı

Yozgat’ta 2023-2024 eğitim-öğretim dönemini başarıyla tamamlayan 71 bin 932 öğrenci, karnelerini alarak yaz tatiline girdi.

71 Bin 932 öğrenci karnelerini aldı
Son Güncelleme :

14 Haziran 2024 - 18:41

Yozgat Merkez’e bağlı Bişek köyünde bulunan Bişek Şehit Adem Kocadağ İlk-Ortaokulu’nda düzenlenen karne töreniyle öğrenciler, eğitim hayatlarında bir dönemi daha geride bıraktılar.
Karne dağıtım törenine katılan Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, öğrencilere karne ve hediyeler vererek güzel bir yaz tatili geçirmeleri dileğinde bulundu. Vali Özkan, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, başarılarının devamını diledi ve yaz tatilinde dinlenerek, eğlenceli ve sağlıklı vakit geçirmelerini önerdi.
Öğrencilerin ve velilerin katılımıyla gerçekleşen karne dağıtım töreninde, öğrencilerin sevinçleri görülmeye değerdi.
Karnelerini almanın mutluluğunu yaşayan öğrenciler, yaz tatiline girmenin heyecanını doyasıya yaşadılar.
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, öğrencilerin başarılarına önem vererek, eğitim hayatlarında destek olmaya devam edeceklerini belirtti.
Öğrencilerin tatil sürecinde dinlenmelerini ve kendilerini geliştirecekleri etkinliklere katılmalarını teşvik eden Vali Özkan, yaz tatilinin verimli geçmesi temennisinde bulundu.
Yozgat’ta 71 bin 932 öğrencinin karnelerini alarak yaz tatiline girmesiyle birlikte, il genelinde eğitim – öğretim dönemi sona erdi.
Karne dağıtım törenine Vali Mehmet Ali Özkan, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, öğrenci ve velileri katıldı.
/ Mehmet EROL

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.