""

Bayram boyunca 1050 personel görevde « Yeniufuk Gazetesi

26 Ekim 2024 - 09:35

Bayram boyunca 1050 personel görevde

Yozgat’ta İl Emniyet Müdürü Recep Tecimer, Kurban Bayramı süresince il genelinde 400’ü trafik, 650’si asayiş tedbirleri olmak üzere toplamda 1050 personelin görev yapacağını söyledi.

Bayram boyunca 1050 personel görevde
Son Güncelleme :

14 Haziran 2024 - 18:42

İl Emniyet Müdürü Recep Tecimer, yaptığı açıklamada; Kurban Bayramı tatilinin başlamasıyla birlikte karayolunda trafik yoğunluğunun yaşanacağını belirterek, gerekli tüm tedbir ve önlemleri aldıklarını vurguladı.
Tecimer, “Öncelikli bütün sürücülerimize kazasız, belasız bir bayram tatili geçirmelerini diliyorum. Özellikle uzun seyahate çıkacak vatandaşlarımız öncelikle araçlarının yazlık bakımlarını mutlaka yaptırmalarını tavsiye ediyoruz. Seyahat halinde yorgun uykusuz kesinlikle yola çıkmasınlar. Vatandaşlarımız trafik kurallarına harfiyen uymalarını aşırı süratten kaçınmalarını ve gidecekleri yerlere 10 dakika, yarım saat geç gitsinler, sevdiklerini ve bizleri üzmesinler.”dedi.
Bayram tedbirlerinin Vali Mehmet Ali Özkan Başkanlığında yapılan toplantıda ele alındığını hatırlatan İl Emniyet Müdürü Tecimer, “Sayın Valimizin başkanlığında yapılan bayram tedbirleri toplantısında bütün asayiş ve ulaşım konusunda bütün tedbirleri ele aldık. Bu kapsamda ilimiz genelinde Kurban Bayramı süresince 400’ü trafik, 650’si ise asayiş tedbirleri olmak üzere toplamda 1050 personelimizle birlikte hizmet vereceğiz. Yozgat’ımız doğu illeri ile batı illerinin kesiştiği orta noktada bulunduğu için İstanbul’dan Erzincan’a yada diğer doğu illerine seyahat halinde olan sürücülerimiz Yozgat’a geldiklerinde yorgun ve bitkin olabiliyorlar. Aynı şekilde doğu illerinden batı illerine gitmekte olan vatandaşlarımızda yorgun olabilir. Bu konuda trafik ekiplerimiz gerekirse sürücülerimizi durdurarak dinlendikten sonra yollarına devam etmeleri konusunda yardımcı olacaklardır. Amacımız vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlayarak kazasız belasız bir bayram geçirmelerini sağlamaktır. Bunun içinde ekiplerimiz gece gündüz demeden görevlerini sürdürmektedir.”diye konuştu./Mehmet EROL

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.