""

Köse, Kulüp başkanlığını bıraktı « Yeniufuk Gazetesi

24 Ekim 2024 - 14:29

Köse, Kulüp başkanlığını bıraktı

Yozgat Belediyesi Bozok Spor Kulübü Başkanı Celal Köse, kulüp başkanlığını bıraktığını açıkladı. Köse, düzenlediği basın toplantısında gazetecilerle bir araya gelerek bu kararını kamuoyuna duyurdu ve Yozgat protokolünü takıma sahip çıkmaya davet etti.

Köse, Kulüp başkanlığını bıraktı
Son Güncelleme :

14 Haziran 2024 - 18:53

Basın toplantısında Kurban Bayramı’nın hayırlı olması dileğiyle sözlerine başlayan Köse, “Malum önümüzde bir Kurban Bayramı var. Rabbim inşallah bu bayramı hem hayır hem de mübarek kılsın. Ve bu bayram vesilesiyle dünyanın mazlum coğrafyasında sıkıntı çeken kardeşlerimizin kurtuluşuna da vesile olsun. Tüm halkımızı sağlık, sıhhat, afiyet içerisinde nice bayramlarda buluşmayı diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Köse’nin açıklamasının asıl konusunun Yozgat Belediyesi Bozok Spor Kulübü olduğunu belirten Köse, kulübün geçmişi ve hedefleri hakkında bilgi verdi. “Yozgat Belediyesi Bozok Spor Kulübü olarak, şehrimizin gençlerine ve çocuklarına sporu sevdirmek ve desteklemek amacıyla yola çıktık. Bu hedef doğrultusunda takımımızı kurduk ve 3. Lig’e yükselme başarısı gösterdik. Ancak bundan sonraki süreçte, şehrimizin takımını siyasi rekabete kurban vermemek adına kulüp başkanlığı görevimden feragat ediyorum” şeklinde konuştu.

Köse, son olarak il ve ilçe protokolünü, sporla ilgilenen herkesi ve tüm Yozgatlıları takıma sahip çıkmaya davet etti./Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.