""

Yozgat Ata Spor Kulubü Türkiye üçüncüsü oldu « Yeniufuk Gazetesi

6 Ekim 2024 - 00:58

Yozgat Ata Spor Kulubü Türkiye üçüncüsü oldu

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen ve 14 güreş kulübünün katıldığı müsabakalar, Türkiye Yıldızlar Grekoromen Güreş Ligi müsabakaları Bolu’da büyük bir heyecanla tamamlandı.

Yozgat Ata Spor Kulubü Türkiye üçüncüsü oldu
Son Güncelleme :

25 Haziran 2024 - 19:15

14 güreş kulübünün katıldığı müsabakalarda, Türk güreşinin genç yetenekleri kıyasıya mücadele etti. Yozgat Ata Spor Kulübü, gösterdiği üstün performansla Yıldızlar Süper Liginde Türkiye üçüncüsü olarak büyük gurur yaşadı.Samsun Kavak Olimpik Şampiyonlar Spor Kulübü’nün şampiyon olarak zaferle ayrıldığı ligde, ikinciliği Sakarya Hendek Spor Kulübü elde etti. Üçüncülük ise büyük bir başarıyla Yozgat Ata Spor Kulübü’ne layık görüldü.Yozgat Ata Spor Kulübü, gösterdiği üstün performansla Yıldızlar Süper Liginde Türkiye üçüncüsü olarak büyük gurur yaşadı. Kulüp Başkanı Yunus Bölükbaşı, başarılarının ardında büyük destekleri bulunan İl Müdürü Özgür Akgün’e teşekkürlerini iletti ve kulüp olarak verdikleri desteğin değerini vurguladı.Yozgat’ı Ata Spor Kulübü’nün temsil ettiği müsabakalarda dereceye giren sporcular da turnuvada gösterdikleri performansla takdir topladılar. Başkan Bölükbaşı, sporcularını tebrik ederek, elde edilen bu başarının kulüp için önemini vurguladı.
Yıldızlar Grekoromen Güreş Ligi Klasman tablosunda ise şu sıralama oluştu: 1. Samsun Kavak Olimpik Şampiyonlar Spor Kulübü, 2. Sakarya Hendek Spor Kulübü, 3. Yozgat Ata Spor Kulübü, 4. İstanbul Kasımpaşa Spor Kulübü, 5. Konya Meram Belediyesi, 6. Osmaniye GSK, 7. Çorum Belediyesi, 8. Konya Selçuklu Belediyesi, 9. Rize Gençlik Spor Kulübü, 10. Malatya Gençlik Spor Kulübü, 11. İstanbul Çatalca Spor Kulübü, 12. Kayseri Şeker Spor Kulübü, 13. Aksaray SEM, 14. Kayseri Talas Spor Kulübü.Ayrıca, Yozgat Ata Spor Kulübü’nün onursal başkanlığını üstlenen Yozgatlı Rıza Kayaalp, şampiyonada başarılı olan sporcuları tebrik etmek için kulüp yönetimi ve sporcularıyla bir araya geldi. Kayaalp, genç sporculara ilham vererek, Türk güreşinin geleceği için umut dolu sözler sarf etti./Haber Merkezi

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19