""

Yozgatspor Futbol Okulu 5×5 turnuvasında çeyrek finalde elendi « Yeniufuk Gazetesi

6 Ekim 2024 - 01:33

Yozgatspor Futbol Okulu 5×5 turnuvasında çeyrek finalde elendi

Yozgatspor Futbol Okulu, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen “Sokaklar Bizim 5×5 Türkiye Şampiyonası” 1. Kademe Kayseri finallerinde mücadele etti.

Yozgatspor Futbol Okulu 5×5 turnuvasında çeyrek finalde elendi
Son Güncelleme :

01 Temmuz 2024 - 17:59

Turnuvada çeyrek finale kadar yükselen takım, penaltı atışlarında elenerek turnuvaya veda etti.
İlhami Ünal: “Çocuklarımız Hem Şehrimizi Tanıttı Hem de Başarılı Oldu”
Yozgatspor Futbol Okulu Başkanı İlhami Ünal, turnuva hakkında yaptığı açıklamada, “Grup müsabakalarını birinci olarak tamamlayıp, final müsabakalarında penaltı atışlarında elendik. Ancak tüm takımların ilgisini çeken takımımızın oyuncuları, izlemeye gelen Scout ekipleri tarafından beğenildi ve kamp davetleri aldı. Çocuklarımız hem şehrimizi tanıttı hem de güzel ve başarılı bir turnuvayı geride bıraktı,” dedi.
Ünal, turnuvanın genç oyuncular için büyük bir deneyim olduğunu ve oyuncuların gelişimi açısından önemli fırsatlar sunduğunu belirtti.
Ayrıca, oyuncuların performanslarının izleyiciler ve Scout ekipleri tarafından takdir edilmesinin, Yozgatspor Futbol Okulu’nun geleceği için umut verici olduğunu ifade etti./Haber Merkezi

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19