""

Milli maç dev ekrandan izlenecek « Yeniufuk Gazetesi

5 Ekim 2024 - 10:27

Milli maç dev ekrandan izlenecek

Yozgat ilçelerinde 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek final maçının heyecanı dev ekranlarla vatandaşlarla buluşacak.

Milli maç dev ekrandan izlenecek
Son Güncelleme :

05 Temmuz 2024 - 17:47

Yerköy, Sorgun ve Akdağmadeni ilçelerinde düzenlenecek etkinliklerle milli maç coşkusu doruk noktasına çıkacak.
Sorgun Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci ise milli takımımızın çeyrek finaldeki kritik maçını Şakir Efendi Şehir Meydanı’nda bir araya gelerek izlemek üzere Sorgunluları davet etti. Ekinci, etkinliğin yine 6 Temmuz Cumartesi günü saat 22.00’da başlayacağını ve tüm futbolseverleri meydanda birlikte coşkuya ortak olmaya çağırdı.
Akdağmadeni ilçesinde de benzer bir organizasyon düzenlenecek. Akdağmadeni Belediye Başkanı Nezih Yalçın, milli maçın Kültür Merkezi Meydanı’nda dev ekranda yayınlanacağını ve tüm ilçe halkını 6 Temmuz Cumartesi saat 22.00’de bu önemli etkinliğe katılmaya davet etti.
Yerköy ilçesi Dr. Sadık Ahmet Parkı’nda gerçekleştirilecek etkinliğe ilişkin konuşan Yerköy Belediye Başkanı Fatih Arslan ise milli takımımızın Hollanda ile oynayacağı çeyrek final maçını dev ekranda birlikte izlemek için vatandaşları parkta buluşmaya davet etti.
Arslan, etkinliğin 6 Temmuz 2024 tarihinde saat 22.00’da gerçekleştirileceğini belirtti.
Üç ilçenin belediye başkanlarının ortak mesajı ise milli maçın heyecanını birlikte yaşamak, Yozgatlıların birlik ve beraberlik içinde milli takımlarına destek vermek oldu. Herkesin bu coşkulu gecede bir araya gelerek, milli takımımıza moral verip zafer yolunda destek olacağı belirtildi.
/Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.