""

Cuma Namazı Sonrası Vatandaşlarla Buluştu « Yeniufuk Gazetesi

5 Ekim 2024 - 11:23

Cuma Namazı Sonrası Vatandaşlarla Buluştu

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, her hafta Cuma namazını farklı köy ve mahallelerdeki camilerde kılarak vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Cuma Namazı Sonrası Vatandaşlarla Buluştu
Son Güncelleme :

05 Temmuz 2024 - 17:47

Bu hafta Cuma namazını Tarihi Tekke Arap Dede Camii’nde eda eden Vali Özkan, ibadet sonrası cami cemaati ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi.
Vali Mehmet Ali Özkan, Tarihi Tekke Arap Dede Camii’nde gerçekleşen ziyaretinde cami cemaatiyle yakından ilgilendi.
Namaz sonrası vatandaşlarla sohbet eden Vali Özkan, onların hatırlarını sordu ve Yozgat’ın kültürel ve dini mirasını ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Cami ziyareti sırasında vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Vali Özkan, toplumla doğrudan etkileşimde bulunarak mahallelerin ve ilçelerin sorunlarını yerinde gözlemledi.
Vatandaşlarda Vali Özkan’a yakın ilgilerinden dolayı teşekkür ederek, “Sayın Valimizi mahallemizde Cuma namazını kıldı. Zaten kendisini devamlı halkın içinde görüyoruz. Bugünde Cuma namazımızı bir arada kıldık. Kendilerine teşekkür ediyoruz.”ifadelerini kulandı.
/Mehmet EROL

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.