""

Altuntaş: Yozgat’a yapılanlar yapılacakların teminatıdır « Yeniufuk Gazetesi

5 Ekim 2024 - 11:32

Altuntaş: Yozgat’a yapılanlar yapılacakların teminatıdır

AK Parti Yozgat İl Başkanı Çelebi Altuntaş, Yozgat’ın Cumhuriyet tarihi boyunca en büyük yatırımlara AK Parti iktidarları döneminde kavuştuğunu belirterek, “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.” dedi.

Altuntaş: Yozgat’a yapılanlar yapılacakların teminatıdır
Son Güncelleme :

05 Temmuz 2024 - 17:49

AK Parti Yozgat İl Başkanı Çelebi Altuntaş, yaptığı açıklamada; Yozgat’ın AK Parti iktidarı ile yatırım almaya başladığına dikkat çekerek, ilin her bir karışında AK Parti’nin eserinin bulunduğunu söyledi.
Yozgat’ın AK Parti ile 22 yılda; her alanda 10 Milyar liranın üzerinde yatırım aldığını dile getiren Başkan Altuntaş, merkez, ilçeler ve köylerinde devam eden yatırımların süratle tamamlanmasının yanında, vatandaşların yaşamını kolaylaştıracak, refahını arttıracak her türlü çalışmayı yapmayı AK Parti olarak Yozgat’ta vatandaşların hak ettiği hizmetlerle onları buluşturmaya gayret gösterdiklerini ifade etti.
AK Parti İktidarı dönemi boyunca Yozgat’ın gelişmesi ve kalkınması noktasında kentte eksik gördükleri yatırımları ivedilikle hayata geçirdiklerine dikkat çeken Başkan Altuntaş, sadece Yozgat merkezde değil bütün ilçelerde AK Parti iktidarı olarak yatırımlara ara vermeden devam ettiklerini vurguladı. Başkan Altuntaş, ” AK Partimiz Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan, önderliğinde 22 yıldır ülkemizin kalkınması, gelişmesi için gece gündüz demeden iç ve dış odaklarla mücadele ederek, yüzyıllık Cumhuriyet tarihinin en büyük atılımlarını gerçekleştirmiştir. Yozgat insanımız her şeyin en iyisine ve en güzeline layıktır.” dedi.
Muhalif bir tutum sergileyen bazı kesimlerin “AK Parti Yozgat’a ne yaptı?” şeklindeki eleştirilerine de değinen İl Başkanı Altuntaş, “Şehir Hastanelerinin ilki Yozgat’ımıza açıldı. Cemil Çiçek Adalet Eğitim Merkezi, Diyanet Eğitim Merkezi, Adli Tıp Kurumu, ilçelerimizde açılan modern devlet hastanelerimiz, hızlı tren, yapımında sona gelinen hava limanı, devlet destekli modern hayvan üretim çiftlikleri ve sayamadığımız daha pek çok hizmet ve yatırımlara AK Parti ile kavuştu. Devam eden yatırımlar ve bu yatırımlara yenilerini eklemek için Sayın vekillerimiz Abdulkadir Akgül ve Süleyman Şahan, tüm teşkilatlarımızla birlikte canla başla çalışıyoruz.” diye konuştu.
/Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.