""

Ahır ve samanlıkta çıkan yangın korkuttu « Yeniufuk Gazetesi

30 Nisan 2024 - 21:36

Ahır ve samanlıkta çıkan yangın korkuttu

Akdağmadeni’nde çıkan yangında ev, ahır ve samanlıkta maddi hasar meydana geldi.

Ahır ve samanlıkta çıkan yangın korkuttu
Son Güncelleme :

15 Kasım 2017 - 7:00

Akdağmadeni İlçesine bağlı Kırlar Köyü’nde sabah saatlerinde elektrik kontağından çıkan yangında Timur Koçak’a ait ev, ahır ve samanlıkta maddi hasar meydana geldi. Köylünün itfaiyeye haber verdiği yangın, Akdağmadeni Belediyesi ve Oluközü Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından büyümeden söndürüldü. Çıkan yangın hakkında açıklamalarda bulunan Kırlar Köyü Muhtarı Hacı Musa Gürsoy sabah 06.30’da köyümüzde meydana gelen olayda köy sakinlerimizden Timur Koçak’a ait ahırda elektrik kontağından çıkan yangın kısa zamanda samanlık ve eve sıçradı. Olayı Akdağmadeni İtfaiyesi’ne haber verdik.
Akdağmadeni Belediyesi ve Oluközü Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından yangın fazla büyümeden söndürüldü.Yangında ev ve ahırda maddi hasar meydana gelirken samanlıkta bulunan 150 torba hayvan yemi de yandı. Jandarma olay ile ilgili soruşturma başlattı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.