""

Akdağmadeni Gücü Spor U12 Takımı Sivas Spor Cup’a davet edildi « Yeniufuk Gazetesi

19 Eylül 2024 - 19:33

Akdağmadeni Gücü Spor U12 Takımı Sivas Spor Cup’a davet edildi

Akdağmadeni Gücü Spor U12 altyapı takımı, Sivas Spor Futbol Akademisi tarafından düzenlenen Sivas Spor Cup U12 Turnuvası’na davet edildi.

Akdağmadeni Gücü Spor U12 Takımı Sivas Spor Cup’a davet edildi
Son Güncelleme :

25 Ağustos 2024 - 15:49

Turnuva, 26-28 Ağustos 2024 tarihlerinde Sivas’ta gerçekleştirilecek. Konuyla ilgili açıklama yapan Akdağmadeni Gücü Spor Kulübü Başkanı ve Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı Ömer Aydoğmuş, önemli bilgiler paylaştı.
Aydoğmuş, kulübün kuruluşundan bu yana ahlaki değerlere büyük önem verdiğini vurgulayarak, “Futbolun temeli sadece kazanmaktan ibaret değil. En önemli şey dostlukların gelişmesi ve bu dostlukların kazanılmasıdır,” dedi. Kulüp olarak, sporun bu temel değerlerini her zaman ön planda tuttuklarını belirtti.
Kulübün, Yozgat ve çevre illerde düzenlenen turnuva ve hazırlık maçlarına sürekli olarak katıldığını ifade eden Aydoğmuş, “Bu sayede altyapı oyuncularımızın kendilerini gösterme fırsatı buluyoruz,” şeklinde konuştu.
Sivas Spor Akademisi tarafından üçüncüsü düzenlenen Sivas Spor Cup’a davet edildiklerini belirten Aydoğmuş, turnuvada takımın Teknik Direktör Hakan Altın, Antrenör Seyit Ali Altın ve takım koordinatörü İsmet Yaşar’ın gözetiminde mücadele edeceğini açıkladı.
Aydoğmuş, turnuvada U12 oyuncularının hem oyun içindeki performansları hem de sportmenlikleriyle göz dolduracaklarına olan inancını dile getirerek, “Bu yıl da oyuncularımızın edep, adap ve ahlaklarıyla en beğenilen oyuncular arasında yer alacaklarına inanıyorum,” dedi.
Aydoğmuş, turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar dileyerek sözlerini tamamladı.
/Yusuf BAĞCI

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19