""

Jandarma ekiplerinden seminer « Yeniufuk Gazetesi

20 Eylül 2024 - 00:11

Jandarma ekiplerinden seminer

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarma ekipleri, Akdağmadeni Orman İşletme Müdürlüğü’nde görevli 32 personele yönelik trafik eğitim semineri düzenledi.

Jandarma ekiplerinden seminer
Son Güncelleme :

18 Eylül 2024 - 17:43

Seminerde, geçiş üstünlüğüne sahip araçlar, emniyet kemeri kullanımı ve sürücülerin hız limitlerine uyması gibi önemli konular ele alındı. Katılımcılara, genel trafik kurallarına dair kapsamlı bilgiler sunulurken, eğitim sonunda bilgilendirici broşürler dağıtıldı.
Jandarma ekipleri, eğitim sırasında trafik güvenliğinin sağlanması için her bireyin üzerine düşen sorumlulukları hatırlatarak, yolculuk esnasında dikkat edilmesi gereken hususları vurguladı. Bu tür eğitimlerin, hem bireysel hem de toplumsal trafik güvenliği açısından büyük önem taşıdığını belirtti.
JANDARMA HIRSIZLIK KONUSUNDA BİLGİLENDİRDİ
Yozgat İl Jandarma Komutanlığı, Toplum Destekli Kolluk Faaliyeti kapsamında Yozgat Merkez’de bilgilendirme faaliyetinde bulundu.
Jandarma ekipleri, sorumluluk sahasındaki 52 vatandaşa, tarım arazilerinde ve bahçelerinde kullandıkları eşyaları işlerinin bitiminde güvenli bir yere kaldırmaları gerektiğini anlattı. Bu kapsamda, hırsızlık olaylarının önlenmesi için alınabilecek önlemler hakkında detaylı bilgiler verildi.
Katılımcılara, güvenliklerini artırmalarına yardımcı olacak broşürler dağıtıldı. Bu sayede, vatandaşların açıkta bırakılan eşyalar konusunda daha dikkatli olmaları sağlanarak, olası hırsızlık olaylarının önlenmesine yönelik farkındalık artırıldı.
Yozgat İl Jandarma Komutanlığı, bu tür bilgilendirme faaliyetlerinin devam edeceğini ve toplumun güvenliğini artırma adına her türlü önlemi alacaklarını vurguladı.
/Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.