""

Öğrenciler hediyelerle sevindirildi « Yeniufuk Gazetesi

20 Eylül 2024 - 00:25

Öğrenciler hediyelerle sevindirildi

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, Sorgun Şefkat Eli Derneği Başkanı Pınar Ünal ve eşi Bekir Ünal ile birlikte Divanlı Refika Mustafa Kıymazaslan İlkokulu ve Ortaokulu’nu ziyaret etti.

Öğrenciler hediyelerle sevindirildi
Son Güncelleme :

18 Eylül 2024 - 17:44

Altınkaynak ve beraberindeki heyet, öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtarak onların yüzlerini güldürdü.
Ziyaret sırasında okul idaresi ve öğretmenlerle bir araya gelen Altınkaynak, eğitim öğretim süreçlerine dair fikir alışverişinde bulundu. Öğrencilerin ihtiyaçlarını ve beklentilerini dinleyen müdür, eğitimin kalitesini artırmaya yönelik düşüncelerini dile getirdi.
Hediyelerin dağıtımı sırasında Altınkaynak, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın mutlu ve huzurlu bir ortamda eğitim alması için elimizden geleni yapmalıyız,” dedi.
Bu tür ziyaretlerin, hem öğrenciler hem de öğretmenler için motivasyon kaynağı olduğunu belirten Altınkaynak, Yozgat’ta eğitim kalitesini artırmak için sürekli olarak çalışacaklarını vurguladı. Öğrencilerin gelişimlerini desteklemek amacıyla çeşitli projelerin hayata geçirileceğini ifade etti.
/Osman Tolga YILMAZ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.